MaBaVisz vasárnap: Őrizd hűséggel a szövetséget!

A felvétel 2019. február 3-án készült a Nemzetközi és Magyar Baptista Szövetség vasárnapján a Kispesti Baptista Gyülekezet istentiszteletén.

Orgonaszóval kezdődött az ünnepi istentisztelet Kőszegi Szabó József szolgálatával. Ezt követően Pollák Dávid és a Csemer házaspár hangolta szívünket isten dicséretére, melyet Pollák-Liling Judit imaközösségi elmélkedése zárt.

A Baptista Világszövetség Vasárnapján megemlékeztünk a határon túli magyar baptisták helyzetéről kaptunk rövid missziós beszámolót, majd (Felvidékért) Kunos Marika, (Kárpátaljáért) Szegedi Attila, (Erdélyért) Bándi Katalin, (Délvidékért) Sáfri Éva, (az amerikaiakért) Csemer István és (Magyarországért) Pollák Dávid imádkozott.

Az igehirdetés szolgálatát „Őrizd hűséggel a szövetséget!” címmel Dr. Mészáros Kálmán lelkipásztor végezte.

Bibliai textus: „Ekkor odavezettek az írástudók és a farizeusok egy asszonyt, akit házasságtörésen értek… Jézus pedig ezt mondta nekik: „Aki bűntelen közületek, az vessen rá először követ…” Jézus pedig ezt mondta neki: „Én sem ítéllek el téged, menj el, és mostantól fogva többé ne vétkezz!” (János 8,1-11)

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .