KROÓ NORBERT & KAMILLA GYÉMÁNTMENYEGZŐJE KISPESTEN

Dr. Kroó Norbert fizikus professzor* 60 évvel ezelőtt kötött házasságot Kroó (Harsányi) Kamilla középiskolai tanárnővel a Kispesti Baptista Gyülekezet imaházában. Ettől kezdve egyre gyarapodó családjukkal együtt ennek a gyülekezetnek voltak hűséges szolgáló tagjai mind a mai napig.

Házasságkötésük 60. évfordulóját 2018. július 29-én a kispesti gyülekezetben ünnepelték meg népes közösség körében. Dr. Mészáros Kálmán, a gyülekezet lelkipásztora a 60. zsoltárból olvasott köszöntésül egy alkalmi igét: „Isten segítségével hatalmas dolgokat viszünk végbe” (60. zsoltár 14.)

Ezt követően a gyémánt menyegzőjüket ünneplő Kroó házaspár szólt a közösség tagjaihoz bölcs tanácsokkal, Isten és egymás iránti hűséges életre bátorító üzenettel. A gyülekezet nevében Mészárosné Dr. Seres Leila lelkipásztorné köszöntötte az ünnepelteket. Soli Deo Gioria!


—————————————–
*Dr. Kroó Norbert fizikus, kutatóprofesszor, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja. 1999 és 2005 között az MTA főtitkára, majd 2005-től alelnöke, a szilárdtestfizika neves kutatója, 1981 és 1998 között az MTA Központi Fizikai Kutatóintézet Szilárdtestfizikai Kutatóintézete igazgatója.

Teljes délelőtti istentisztelet felvétele:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .