„EZ A NÉP CSAK AJKÁVAL TISZTEL ENGEM”

A felvétel 2017. augusztus 13-án készült a Kispesti Baptista Gyülekezet istentiszteletén. Igét hirdet Dr. Mészáros Kálmán lelkipásztor.

Bibliai textus: „Ez a nép csak ajkával tisztel engem, a szíve azonban távol van tőlem. De hiába tisztelnek engem, ha olyan tanításokat tanítanak, amelyek emberek parancsolatai.” (Máté 15,1-9)

Igehirdetés:

A Magyar Baptisták Világszövetsége posztumusz „Kornya-díj” adományozásával fejezte ki tiszteletét Füredi Kamilla kispesti származású példás életű afrikai misszionárius emléke előtt 2017. augusztus 5-én, a Debrecenben megtartott IV. Világtalálkozón. A díjat a Füredi család megbízásából megőrzésre, Kamilla korábbi kispesti gyülekezetének lelkipásztora Dr. Mészáros Kálmán vette át.

Beszámoló a Kornya-díj átadásról:

A felvétel 2017. augusztus 13-án készült a Kispesti Baptista Gyülekezet istentiszteletén. Megemlékezés a Debrecenben megtartott Mabavit IV. Világtalálkozóról, Füredi Kamilla Posztumusz Kornya-díj átadásról. Igét hirdet Dr. Mészáros Kálmán lelkipásztor.

A teljes délelőtti istentisztelet itt tekinthető meg:

A Kispest Televízió által felvett és 2017. augusztus 20-án sugárzott istentisztelet felvétele:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .