KISPESTIEK SZOKOLYÁN

Gyermeknapi kirándulás Szokolyára és Királyrétre
2017. május 28-án vasárnap a Szokolyai Baptista Gyülekezet várta a Kispesti Baptista Gyülekezet gyermekeit és hozzátartozóit egy közös istentiszteletre, azt követően közös ebédre, délután pedig egy közös kirándulásra a közeli Királyrétre.

Az istentisztelet 10 órakor kezdődött. Merényi Zoltán helyi lelkipásztor imádságra hangoló áhítata és köszöntése után több ének és tanúságtétel hangzott el a kispestiek részéről Pollák Dávid lelkészgyakornok vezetésével. Ezt követően a gyermekek jöttek előre az emelvényre, akol a lelkipásztorok megáldották őket.

Majd Mészáros Kálmán, a kispesti gyülekezet lelkipásztora vette át a szót és egy vetítettképes visszapillantást adott a gyülekezet múltjára. Az igehirdetés elsősorban a gyermekekhez szólt, majd a szülők Istentől kapott felelősségére mutatott rá.

A szokolyai testvérek a délelőtti istentisztelet után egy nagyszerű szabadtéri közös bográcsgulyásos ebédre hívta meg a közel ötven fős kispesti testvériséget.

Ezt követően folytattuk utunkat a közeli (3 km) Királyrétre, ahol pihenhettünk, sportolhattunk, sétálhattunk, beszélgethetünk és énekelhettünk a csobogóvizű nagy patak majd a tükörsima halastó partján. Este 6 óra körül indultunk vissza Budapestre.

Áldott hétvégét élhettünk át, amiért hálával tartozunk Istennek és köszönettel a szokolyai gyülekezet kedves testvéreinknek.

Soli Deo Gloria!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .