Home > Egyéb > KARÁCSONYI ÜNNEP A PANNONHALMI BAPTISTA ISKOLÁVAL

A kőbányai Pannonhalmi Béla Baptista Iskola életében fontos a Karácsonyi Ünnep. Immár hagyománnyá vált, hogy a Karácsonyt közösségünk évről évre kiemelt gonddal, nagy várakozással ünnepli: egy családias, szép Gálaműsorral ajándékozzuk meg egymást. Szeretnénk Önöket is megajándékozni…

Ennek lehettünk tanúi 2016. december 20-án, amikor együtt ünnepelhettünk a baptista iskola diákjaival, tanáraival, a gyermekek szüleivel és a Kispesti Baptista Gyülekezet tagjaival a Kőbányai Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központban. Az ünnepi rendezvényt Tatai Erika igazgató asszony nyitotta meg: Hiszünk abban, hogy bele tudunk csempészni a hallgatóság tarsolyába egy-egy kedves pillanatot, meghitt élményt!

A karácsonyi ünnepség Dr. Mészáros Kálmán kispesti baptista lelkipásztor igei üzenetével zárult. A betlehemi mezők felett megjelent angyalok szavát idézte: Ne féljetek! – Isten megoldást készített minden benne bízó ember számára. Ha csatlakozunk a mennyei énekkar dicsőítő kórusához, akkor Isten békességét és jóakaratát élhetjük mi is át. “Dicsőség a magasságban Istennek, és a földön békesség, és az emberekhez jóakarat.” Luk. 2,14

Isten áldja meg ünnepünket és hétköznapjainkat!

One Comment, RSS

  • Szentpáli-Gavallérné Judit

    says on:
    2017.01.03. at 21:19

    Köszönjük Dr Mészáros Kálmán lelkipásztor Úrnak, hogy példaértékű beszédével emelte az ünnepség szeretettel teli hangulatát! Köszönjük a lelki támogatást, fejlődést gyermekeink, szüleik /nagyszüleik nevében:
    egy kis tanítvány nagymamája

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .