„THE METRO BIG BAND” AMERIKAI FESZTIVÁLZENEKAR ÜNNEPI KONCERTJE KISPESTEN – (VIDEÓ!)

„THE METRO BIG BAND” AMERIKAI FESZTIVÁLZENEKAR ÜNNEPI KONCERTJE KISPESTEN – 2015. október 18. vasárnap délután. (VIDEÓ!)
A Metro Big Band amerikai keresztény fesztivál zenekar 2015. október 18-án tartott koncertet az alapításának 115. jubileumát ünneplő Kispesti Baptista Gyülekezet templomában. Camp Kirkland karmester vezetésével másodszor tért vissza idén Kispestre ez a különleges szervezésű zenekar.
Mint kiderült az együttes tagjai az USA különböző államaiból érkeztek, kívétel nélkül elkötelezett evangéliumi hívő eresztyén emberek, akik valamelyik tengerentúli baptista gyülekezet ének-zenekarában szolgálnak vasárnaponként. A zenekar most érkezett tagjai csak erre az európai / magyarországi szolgálati útra társultak azzal a szándékkel, hogy az együttes különleges modern hangzású zeneművei mellett Jézus Krisztus evangéliumáról tegyenek tanuságot.
A Metro Big Band zeneegyüttes méretét és stílusát tekintve egy klasszikus jazz együttes a ’40-es évek zenei hangulatával. A csapat számos amerikai big band darabot játszott kiegészülve néhány egyedi klasszikus evangéliumi gospel ének feldolgozással.
A Metro Big Band más-más összetételben megjárta már Brazíliát, Finnországot, Skóciát, Japánt, Oroszországot, Ukrajnát, Portugáliát, Kubát és Ausztriát, hogy zenéjükkel örömöt vigyen az emberek életébe. Világszerte nagyon népszerű ez az amerikai big band zenekar!
Erről győződtünk meg mi is a jubileumi hálaadó nap estéjén, amikor telt ház előtt muzsikáltak és tettek bizonyságot hitükről és Istenben vetett meggyődésükről.
Köszönet a Metro Big Band zenészeinek, a nagyszerű karmesternek Camp Kirklandnak, a szólistának Robin Greenlee énekesnőnek, Ludvig Tittel Kinga professzionális tolmácsnak, a szervezőknek és a kispesti nőtestvéreknek a nagyszerű vendéglátásért.
Köszönettel tartozunk Fehér Bertalan fotóművész barátunknak is a nagyszerű fényképekért, amivel emlékezetessé tette ezt a feledhetetlen ünnepnapot mindannyiunk számára!
Végül Soli Deo Glória!
Mindenért egyedül Istené a dicsőség!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .