VASÁRNAPI ÜZENET: „GONDOL RÁNK AZ ÚR, MEG FOG ÁLDANI” – DÉLELŐTT (VIDEÓ!)

VASÁRNAPI ÜZENET: „GONDOL RÁNK AZ ÚR, MEG FOG ÁLDANI”
115. JUBILEUMI HÁLAADÓ ÜNNEP KISPESTEN
2015. OKTÓBER 18. VASÁRNAP DÉLELŐTT – VIDEÓFELVÉTEL!

A Kispesti Baptista Gyülekezet ez év őszén ünnepelte alapításának 115. évfordulóját. Isten hűséges megtartó kegyelméről 2015. október 18-án délelőtt 10 órakor Jubileumi Hálaadó Ünnep keretében emlékezett meg, melyen egyházunk főtitkára Mészáros Kornél – aki többek között innen indult – hirdetett igét és gyülekezetünk korábbi lelkipásztorai Dr. Szebeni Olivér, Lovas Andras Lovas (levélben), Sinka Csaba, valamint az innen induló Fürdi Kamilla afrikai misszionárius és Marosi Nagy Lajos a Presbiteri Tanács korábbi elnöke szolgált rövid tanúbizonysággal.
A jubileumi megemlékezést egy vetítettképes történelmi előadás tett még teljesebbé, melyet jelenlegi lelkipásztorunk Dr. Mészáros Kálmán, a Baptista Teológiai Akadémia egyháztörténeti tanára mutatott be az ünneplő gyülekezet előtt.
Mindezen szolgálatokat gyülekezetünk énekkarának és zenészeinek – többek között Somogyi Erika operaénekes, a Jobbágy Család – a szolgálata tette még színesebbé Isten dicsőségére. Köszönjük Tarnai Endre, Fodor Kriszta karmesterek, valamint Cseri Tibor orgonista nagyszerű felkészítő munkáját.
A mellékelt fotókat Marosi Nagy Lajos, Gerő Tamás és Kéméndi Andi készítették. Köszönet érte. Soli Deo Gloria!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .