KISPEST/JERUZSÁLEM: „TEMPLOMBAN ÉS HÁZANKÉNT”

KISPEST/JERUZSÁLEM: „TEMPLOMBAN ÉS HÁZANKÉNT”
2015. október 11-én vasárnap délután a „Templomban és házanként” programunk keretében Várhalmi László & Gabika otthonában jöhettünk össze, mintegy 30-an azzal a céllal, hogy a jeruzsálemi gyülekezet példáját követve foglalatosak legyünk az „apostolok tudományában, a közösségben, a könyörgésben és a kenyértörésben”. Mindegyikre sor került ezen a délutánon. Vendéglátóink szeretete példamutató volt, mindennel elhalmoztak bennünket, amire szükségünk volt. Köszönjük!
Ilyen családias légkörben volt lehetőségünk Füredi Kamillát is egy átfogó beszámolóra kérni, aki felidézte az afrikai misszióban eltöltött évtizedek emlékezetes eseményeit, benne a halálos veszedelmekből való szabadulását és Isten megerősítő kegyelméről amellyel szolgálhatott afrikai misszionáriusként a messzi idegenben.
Végül Füzesi Erika osztotta meg igei gondolatait, amit a következőkben szószerint is elolvashatunk. A közösségápolás nem lenne teljes lelkes éneklés nélkül, amiért köszönet Piroskának és Jánosnak, akik mindíg friss énenekről gondoskodnak ezeken a házi összejöveteleken és a csütörtöki bibliaóráinkon.

Az alkalom végén buzdó imádságok hangzottak el a messzi afrikában maradt közösségekét, ahol Kamilla munkálkodott, a kispesti gyülekezet megújulásáért, új megtérőkért és missziós küldetésének hűséges betöltéséért. Köszönet a bőséges „agape” vendéglátásért úgy a házigazdának, mint mindenkinek, akik részt vállaltak belőle. Soli Deo Gloria!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .