KISPESTIEK SZOLGÁLATA A MÁTRASZŐLLŐSI GYÜLEKEZET HÁLAADÓNAPJÁN

KISPESTIEK SZOLGÁLATA A MÁTRASZŐLLŐSI GYÜLEKEZET HÁLAADÓNAPJÁN
Egy 25 fős szolgálati csoport indult Kispestről Mátraszőllősre 2015. szeptember 20-án vasárnap reggel, hogy résztvegyen a helyi baptista gyülekezet hálaadónapján Lados István lelkipásztor meghívására.
Isten igéjét Dr. Mészáros Kálmán kispesti lelkipásztor hirdette, aki délelőtt Ésaiás elhívási története alapján az „oltárról vett tűz” tisztító erejéről, délután pedig az „Istennek tetsző áldozat” feltételeiről és hatásáról szólt.
A kispesti testvérek élő bizonyságtételeihez, énekeihez és hangszeres szolgálataihoz a helyi gyülekezet tagjai is örömmel kapcsolódtak a nap során. A közösségápolás egyik fontos része a közös étkezések és a szünetekben kezdeményezett lelki beszélgetések időszaka, aminek áldásos hatását most is megtapasztalhattuk. Nagyon hálásan köszönjük e kedves Mátra-vidéki testvéri közösség bőséges vendégszeretetét!
Isten áldása kísérje a mátraszöllősi és a kispesti gyülekezet tagjainak további életét, Isten Országáért vegzett szolgálatát!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .