TEMPLOMBAN ÉS HÁZANKÉNT – ALBERTIRSÁN

TEMPLOMBAN ÉS HÁZANKÉNT
A jeruzsálemi gyülekezet példáját követve 2015. augusztus 23. vasárnap délután a „Templomban és házanként” programunk keretében Albertirsára kaptunk meghívást egy úgynevezett „kerti-partyra”. Ez azt jelenti, hogy ezen a vasárnapon a délután 5 órakor kezdődő alkalmunkat kihelyeztük Bodó Krisztián és Nóra testvéreink albertirsai kertjébe.
Mint ahogy ezt korábban is tapasztaltuk, nagyon áldott és léleképítő alkalmakká váltak ezek a házaknál tartott közösségi összejövetelek. Így történt ez most is. Hisz ilyenkor kötetlen módon kerülhettek elő a bennünket is közelebbről érintő bibliai és hétköznapi kérdések, amiket testvéri légkörben oszthatunk meg egymással.
A találkozó most egy rövidebb program megbeszéléssel is kiegészült, amikor az őszi vasárnapok témáit, ünnepeit és előrelátható eseményeit is megbeszéltük. Most is lelkesen együtt énekeltünk és imádkoztunk és kértük Isten vezetését és áldását gyülekezetünk életére és jövőjére.
Nem akartuk a házigazdáékat terhelni, így mindenki hozott egy kis süteményt. Nagyon hálásan köszönjük Bodó testvérék vendégszeretetetét. Örülünk, hogy ilyen szép létszámban vettek részt a testvérek ezen az áldásos alkalmon. Legyen továbbra is Isten áldása a háházigazda életén és családján, valaming a kispesti gyülekezet szolgálatán!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .