MEGHÍVÓ: HOGYAN KÉSZÜLJÜNK A NAGYHÉT ESEMÉNYEIRE?

Húsvéti program

HOGYAN KÉSZÜLJÜNK A NAGYHÉT ESEMÉNYEIRE?
A hétvégén megkezdődik a keresztyén világ legjelentősebb ünnepe. Ennek nyitánya Virágvasárnap, Jézus Jeruzsálembe való királyi bevonulásának emléknapja. Ne felejtsük el, hogy ezen a napon egy órával hamarabb kell fölkelnünk és az imaházba mennünk. Készüljünk tudatosan erre a napra is!
Ahogy erről már korábban írtam, a legutóbbi tanácskozásunkon arról döntöttünk, nagycsütörtök este 18 órai kezdettel Jézus-korabeli jelképes páska-vacsorán vehetünk részt imaházunk közösségi termében.
Szeretném, ha minél többen részt vehetnénk ezen a megemlékezésen. Meghívhatjuk ismerőseinket és barátainkat is erre az alkalomra. Ehhez azonban előzetes jelentkezésre volna szükség a vacsora helyek előkészítése szempontjából. Természetesen nem kell nagy vacsorára gondolnunk. Ezen az estén az Egyiptomból való szabadulás ószövetségi történetére épülő ősi emlék (széder)vacsorát ismerhetjük meg, aminek újszövetségi változata az Úr Jézus által elrendelt „úrvacsorai” közösségünk is. Kérem, hogy éljünk ezzel a lehetőséggel minél többen.
A jelentkezésünket Köszegné Füzesi Márta testvérnőnél kell majd jeleznünk. E-mai címe: kfm@freemail.hu, Mobil: 06-20-776-425006-20-776-4250. Természetesen személyesen is jelezhetjük a vasárnapi istentiszteletünk után. Jelentkezési határidő: 2015. március 29. Virágvasárnap. A vacsora ingyenes, de önkéntes adományainkkal szeretnénk támogatni a zsidók-Jézusért missziótársaság munkáját, amit a helyszínen helyezhetünk el majd a perselyben. Áldott hétvégét!
Testvéri szeretettel: Mészáros Kálmán lelkipásztor

Tovább

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .